Voigt Horecaline H620 płyn do mycia i dezynfekcji powierzchni 5L
Voigt Horecaline H620 płyn do mycia i dezynfekcji powierzchni 5L
Opis Voigt Horecaline H620 płyn do mycia i dezynfekcji powierzchni 5L
Voigt Horecaline H620 płyn do mycia i dezynfekcji powierzchni 5L
Marka Voigt przedstawia profesjonalny płyn do mycia i dezynfekcji powierzchni H620 linii Horecaline.
To wysokiej jakości produkt, który w okamgnieniu zapewni nieskazitelną, a przede wszystkim higieniczną czystość powierzchniom mającym oraz nie mającym kontaktu z żywnością.
Skoncentrowany płyn dezynfekująco – myjący, natychmiast pozostawia spektakularne efekty, dzięki czemu z pewnością spełni oczekiwania wielu użytkowników!
Obszar zastosowania preparatu Voigt Horecaline H620
Voigt Horecaline H620 to myjąco – dezynfekujący płyn, zalecany do dezynfekcji powierzchni takich jak:
- strefy około basenowe
- hotele
- kuchnie
- jacuzzi
- sauny
- SPA
- gabinety odnowy biologicznej
- sprzęt rehabilitacyjny i sportowy
- szatnie i pomieszczenia fitness
- podłogi
- kabiny prysznicowe
- pomieszczenia sanitarne
- klamki
- uchwyty
- armatura
- łóżka solaryjne i do masaży
- płyty akrylowe
- DPS-y itp.
Szczegółowy opis płynu do mycia i dezynfekcji powierzchni Horecaline H620 marki Voigt
Płyn szybko i skutecznie usuwa uporczywe zabrudzenia, dając długotrwałe uczucie higienicznej czystości.
Ponadto preparat nadaje wysoki połysk mytym powierzchniom, bez nieestetycznych smug i zacieków.
Zaletą skoncentrowanego płynu jest również fakt, iż działa on drożdżakobójczo, grzybobójczo, wirusobójczo i bakteriobójczo.
Dane techniczne profesjonalnego płynu do mycia i dezynfekcji powierzchni Voigt Horecaline H620
- Kolor płynu: Bezbarwny
- Zapach preparatu: Charakterystyczny
- pH produktu: 12-13
- Pojemność płynu: 5L
Sposób zastosowania produktu
Przygotować roztwór roboczy bezpośrednio przed użyciem i nanieść na powierzchnię.
Zalecane jest stosowanie wody o temperaturze ok. 20-30 stopni Celsjusza.
Dozowanie płynu do mycia i dezynfekcji powierzchni Voigt Horecaline H620
- Usunięcie bakterii, drożdży, grzybów i wirusów : 400ml środka na 10L roztworu
- Usunięcie bakterii i drożdży : 300ml preparatu na 10L roztworu
- Usunięcie grzybów : 400ml środka na 10L roztworu
- Usunięcie bakterii, grzybów, drożdży i wirusów z brudnych powierzchni : 600ml na 10L roztworu
- Usuwanie bakterii i grzybów z powierzchni czystych : 400ml środka na 10L roztworu.