X

Hase nowa marka - CzystySklep.pl

Produkt został zapamiętany

Jan Niezbędny rękaw na pieczeń 3m dł. 35cm szerokości

Jan Niezbędny rękaw na pieczeń 3m dł. 35cm szerokości

Cena: 5,60 PLN
Cena netto: 4,55 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 5,60 PLN
Cena jednostkowa: 1,87 zł/m
Indeks: 01950
Dostępne: 47 szt.
dostępny od zaraz
Dostawa: 16,99 PLN (przedpłata) 20,00 PLN (pobranie)
Darmowa wysyłka od 250 zł
Darmowa wysyłka niezależnie od wagi zamówienia od 800 zł

Opis Jan Niezbędny rękaw na pieczeń 3m dł. 35cm szerokości

Jan Niezbędny 3-metrowy rękaw do pieczenia

Rękaw do pieczenia Jan Niezbędny wykonany z odpornej na działanie wysokiej temperatury folii, polecany do obróbki termicznej mięs, warzyw oraz ryb w piekarniku. Po odcięciu odpowiedniego kawałka pakujemy zamarynowaną żywność do środka lub zasypujemy ją ziołowymi przyprawami uprzednio zawiązując lub zamykając klipsem jeden koniec rękawa. Gdy już mamy wszystko w naszym foliowym opakowaniu zawiązujemy drugi koniec, tak aby wewnątrz znajdowało się także powietrze i wkładamy do piekarnika (możemy wcześniej dokładnie wymieszać przyprawy potrząsając rękawem jeśli jest taka konieczność). Tego typu proces zagwarantuje nam otrzymanie idealnie aromatycznej, soczystej i chrupkiej potrawy.

Jan Niezbędny logo

3m długości

Opinie o Jan Niezbędny rękaw na pieczeń 3m dł. 35cm szerokości

Klientka Warszawa napisał:
Ocena: 10/10 ocena ocena ocena ocena ocena
Rękaw z dobrej folii, pojemny, bardzo polecam.
MAX

Klienci którzy kupili ten produkt, kupili również

4008455530819 4008455530819 Dr. Beckmann
Dostępne: 10 szt.
InStock
Cena brutto: 19,48 PLN
19.48 PLN
77,92 zł/l
4008455533018 4008455533018 Dr. Beckmann
Dostępne: 28 szt.
InStock
Cena brutto: 14,87 PLN
14.87 PLN
1,24 zł/szt
5900536223766 5900536223766 Grosik
Dostępne: 270 szt.
InStock
Cena brutto: 9,51 PLN
9.51 PLN
0,48 zł/szt
5900133016747 5900133016747 Biały Jeleń
Dostępne: 0 szt.
OutOfStock
Cena brutto: 18,70 PLN
18.7 PLN
22,00 zł/kg
- +

CZYSTYSKLEP Wszelkie prawa zastrzeżone.
Sklepy internetowe CStore

copyright | 2018